KOD NAS SE ZA OVO KAŽE ”CIGANSKA POSLA”: ISPLIVALA PREPISKA TANJE SAVIĆ I NJENOG MUŽA DUŠANA JOVANČEVIĆA?! Uvrede I Kletve Pljuštale Na Sve Strane

  0
  2155

  Popularna pjevačica Tanja Saviće šokirala je javnost na nekoliko načina otkrivajući neke detalje o vezi sa suprugom Dušanom Jovančevićem, koji je prije nekoliko mjeseci sa sinovima napustio Srbiju i otišao u Australiju, čije državljanstvo ima. Ovih se dana pojavila vrlo šokantna prepiska između Tanje i Dušana, a u prepisci je bilo samo jedne uvrede za drugom. Iz prepiske se jasno vidi kako pjevač šalje razne uvrede, pa čak i prijetnje na Dušanovu adresu: “Daj da vidim djecu”, napisala je Tanja, a Dušan je navodno odgovorio da spavaju, na što mu je Tanja rekla: “Pe * eru” .

  “Sram te bilo, tako razgovaraš sa mnom, oče svoje djece”, napisao je Dušan, a Tanja je odgovorila: “Šupku, govno, smrad, kukavicu, ološ, lopov, gnjida, uši.” Nakon toga, Dušan joj je poslao sliku noge koju je ozlijedio i pitao je obraća li se njemu, ocu njihove djece, na što je ona napisala: “O, Bože, pu!” želi više razgovarati s njim i želi natrag svoju djecu, kako bi je on mogao isprovocirati pišući joj da ne zna gdje djeca žive. To je Tanju još više razljutilo, pa je poželjela Dušanu da u životu nikada neće biti sreće i da će mu se dogoditi najgore, da joj kaže da će pokazati sve poruke njihovim sinovima, da vide kakva je njihova majka.

  Tada mu je napisala da se u sve to ne miješa u djecu jer to na njih jako loše utječe, kako bi joj on napisao: “Naravno da to nije dobro za djecu, jer vidjet će što majka želi ocu.” Dušan joj je rekao i da s njom pokušava sve riješiti na lijep način, ali da je ona ta koja nije normalna, kako bi i nakon toga nastavila slati uvrede na njegovu adresu, a na kraju ga blokirala.

  LEAVE A REPLY