Karleuša RAŠIRILA NOGE i stavila ruke na međunožje! Ispala joj i CIJELA SISA, pa VRELIJE NE MOŽE!

  0
  2683

  Danas govorimo o vjerojatno najčudnijoj pjevačici u regiji, a to je sigurno Jelena Karleuša, koja je, gdje god vlada pravi kaos za medije, ali i običnu publiku. To čini na nekoliko načina, prvenstveno svojim nastupima pred kamerama, kao i stalnim raspravama i dramama kako s kolegama, tako i sa samom publikom.

  Jelena Karleuša, gdje god se pojavi, uvijek privuče veliku pozornost, posebno iz medija. Ima apsolutno sve, sjajno je građena, prelijepa je žena, a pjesme se najmanje spominju kad ljudi govore o njoj, iako je pjevačica, i na što bi trebala biti ponosna. Na tome također treba skinuti kapu, jer su mnogi pokušali nešto slično, ali nisu uspjeli.

  Uvijek joj je išlo dobro što je znala posložiti svoj stajling tako da uvijek bude primijećena. Nikad je nije bilo sram nositi kombinaciju koja bi bila na rubu skandalozne. Sad su izašle fotografije s novog snimanja showa Zvezdi Granda, a ona je nosila fenomenalnu zelenu kombinaciju, a u jednom trenutku ispala mu je i cijela dojka.

  Imala je i bijele čizme, a žiri je bio pun pohvala za njezin novi stajling. Ono što je bilo više nego uočljivo jest da ni ovaj put na sebi nije imala mrežnog čovjeka.Pogledajte kako je sve to izgledalo večeras u novim Grand zvijezdama.

  LEAVE A REPLY