Danima Gledao Beskućnicu U DRUGOM STANJU Kako Moli Za Pomoć I Kako Je Svi Zaobilaze, A Onda Je Napravio NEVIĐEN Gest (VIDEO)

  0
  937

  Naši su nas preci pokušali naučiti mnogim životnim mudrostima, a prije svega onoj da ako imate više nego što vam treba, podijelite ono što imate s nekim kome je to prijeko potrebno, ali to se nekako zaboravlja, jer su pohlepa i sebičnost postale glavne osobine mnogih ljudi, a mnogi su zaboravili većinu ljudskih i moralnih vrijednosti. Međutim, tu i tamo nam dođu neke priče koje nam vraćaju vjeru u ljude koji nam pokazuju da na svijetu postoji više dobrih stvari i ljude koji su spremni pomoći drugima ne tražeći ništa zauzvrat.

  Tako je bilo i s ovom pričom iz New Yorka, gdje je trudna beskućnica danima sjedila na jednom mjestu, na hladnom betonu, moleći. Svaki dan je tim putem prolazio čovjek koji je tamo išao raditi, pa je svakog dana u poodmakloj trudnoći sretao to siroče i bilo je očito da je gladna, prljava i iscrpljena.

  Bilo mu je jasno da to nije namještena situacija već da je žena u doista teškoj situaciji, pa je odlučio odvojiti malo vremena za nju, a još bi joj više pomogao da je samo mogao. Jednog je dana prišao ženi, započeo razgovor s njom, a zatim je pitao bi li htjela ići s njim na nekoliko mjesta jer bi joj htio malo pomoći.

  Nesretna trudnica prvo je u nevjerici pogledala ovog muškarca pa je počela plakati, ali ipak krenula u šetnju s njim. Najprije ju je odveo u restoran, platio joj obrok i uzeo još hrane za kasnije, a nakon toga posjetili su nekoliko trgovina gdje joj je muškarac uzeo odjeću kako bi lakše podnio dane do porođaja. Napokon joj je dao obećanje da će ga nazvati kad dođe vrijeme da rodi i odvesti je osobno liječniku.

  LEAVE A REPLY