ČOLA STIPSA odselio iz Beograda, EVO gde sada živi: UBIJA MILIONE EVRA, a EVO na šta je spao… TUGO MOJA!

  0
  2447

  Danas razgovaramo malo o domaćoj pozornici i podsjetit ćemo se gdje žive neki od najvećih glazbenika s ovog područja. Svakako najveći car u pogledu nekretnina je Goran Bregović koji ima preko 15 nekretnina širom svijeta i od toga jako dobro živi. Nakon njega su Haris Džinović, te Halid Bešlić, koji osim apartmana i kuća imaju i hotele i benzinske pumpe.

  U nastavku današnjeg članka idemo u Srbiju, gdje poznati pjevači imaju vile neto vrijednosti od nekoliko milijuna eura. Jelena Karleuša, Dara Bubamara, Viki Miljković, Saša Popović samo su neka od poznatih lica koja vole svoju privatnost, a okružena su visokim ogradama i snažnim video nadzorom. Sam Zdravko Čolić bio im je prvi susjed do prije nekoliko godina.

  Tada je zaključio da je umoran od gužve i beogradskih ulica koje su uvijek krcate gustim prometom, a vi jednostavno nemate svoju privatnost. Odlučio je kupiti veliko imanje na obroncima Avale, gdje je sagradio golemu vilu, koja se procjenjuje na preko 5 milijuna eura. Okružen je šumom, u blizini nema susjeda, pa je tamo više nego lijepo.

  Njegova supruga svako jutro automobilom ide na posao u školu u Beogradu, a također mu je sve na dohvat ruke, treba mu samo 20 minuta da stigne do grada, a dvije kćeri funkcioniraju na isti način. Pogledajte ispod njegove ogromne vile ..

  LEAVE A REPLY