Trudna Darija(13) TVRDI da je otac njenog deteta Ivan(10): “Spavali smo SAMO JEDNOM dok je on bio sam kod kuće” Doktori IMAJU SVOJU TEORIJU

0
2340

Svijet je prepun neobičnih priča, koje možemo čuti svaki dan. Ponekad zamislimo i shvatimo da je u vrijeme kada nije bilo interneta bilo puno bolje jer nismo znali za neke stvarno loše stvari koje se događaju na drugom kraju svijeta. Tada je to bila izolacija od informacija, ali puno je lakše živjeti jer nismo morali sve slušati i gledati.

Prije nekoliko dana imali smo priču o tome kada je nepromišljeni i bezdušni otac pune 2 godine držao svoje 12-godišnje dijete u staji s kozama. Dječakova maćeha nagovorila ga je na sve, a on je uredno priveden i bit će u zatvoru zbog stravičnog zločina. Dječak je imao dvije godine, jeo je ono što su jele koze, kad ga je susjeda pronašao, umirao je, jedva je stajao od gladi.

Danas vam donosimo još jednu neobičnu i morbidnu priču, a sve se trenutno događa u Rusiji, gdje je 13-godišnja djevojčica Darija Klegević trudna. Grozno, s obzirom na to da dolazi iz normalne obitelji, nije ostavljeno na ulici, a pravo je čudo da je 13-godišnja djevojčica trudna. Kada je u emisiji šokirala cijelu Rusiju, jer je rekla da je trudna s najboljim prijateljem Ivanom koji ima samo 10 godina?

Ivan je također priznao da su se seksali samo jednom, kada je ostao sam u kući. Daria je trenutno u osmom mjesecu trudnoće, a još se ne zna tko će i kako čuvati dijete, jer Daria želi roditi. Liječnici tvrde da je nemoguće da 10-godišnji dječak bude spolno zreo.

LEAVE A REPLY