Mladoženja i mlada se POBILI NA SVADBI! Flaše i krv na sve strane, MEDENI MESEC PROVELI IZA REŠETKI!

  0
  2524

  U životu svakog mladića ili djevojke glavni je cilj jednog dana vjenčati se i imati obitelj. Tko ostane sam, jako mu je teško, jer sve mora sam, počevši od kuhanja, higijene cijele kuće i ostalih stvari. Kad dođe dan vjenčanja, svi ga jako vole i danima se pripremaju za tako nešto.

  Svatovi traže vjenčanice, dok mladoženja traži odjel, kumovi uokolo i traže prstenje za bračni par, samo vjenčanje je jako velik trošak pa se mora potrošiti na ove stvari. Isto tako, 90% vjenčanja završi lijepo i sretno, dok imamo i ona koja završavaju na neslavan način, a glavni razlog je alkohol, koji je definitivno glavni okidač, za svađe, tučnjave i druge stvari.

  Danas idemo u Sjedinjene Američke Države, gdje su se na vjenčanju dogodile vrlo neobične stvari, a svi su mediji pisali o ovom događaju, a neke su TV stanice objavile i video s ovog vrlo neobičnog vjenčanja. Eric Cordova i Ashley Crawley bili su u braku tek sat i pol, kad se Eric posvađao s konobarom koji ga je živcirao cijelu noć.

  Međutim, mladoženja je dobio deblji kraj, pa je bio nokautiran i završio na podu. Mladenka je također ušla braniti supruga, a onda je ušlo osiguranje i započela je masovna tučnjava. 3 konobara i mladi bračni par prvu noć u zatvoru završili su na 24 sata zbog narušavanja javnog reda i mira.

  LEAVE A REPLY