Albanija će da bude SRAVNJENA SA ZEMLJOM! Američki stručnjaci OTKRILI šta čeka Srbiju posle

  0
  1360

  Odmorimo se od covid 19, koji nas doslovno čeka sa svih mogućih strana, i internetskog portala. Talas za valom, ljudi su u strahu od novog policijskog sata, kao i od iste pandemije, gubitka posla i drugih stvari, što sa sobom donosi i strašni virus korone. Danas ćemo se posvetiti našem bosanskom loncu zvanom Balkan, što je vjerojatno svima više nego jasno.

  Znanstvenici i stručnjaci nikako ne miruju, još uvijek rade planove i predviđanja, što bi se moglo dogoditi u bliskoj budućnosti. Pretpostavljate da sve vijesti dolaze iz Sjedinjenih Država koje, osim svojih izbora i smrtonosne borbe između Trumpa i Bidena, uvijek imaju vremena za rješavanje ostatka svijeta.

  Izračunali su i tsunamije, zemljotrese, požare, jer za takve stvari definitivno imaju najbolju opremu, ali i ljude koji rade na tim uređajima. Ovdje imamo i velike mozgove, dovoljno je pogledati NASA-u koja je prije 40 godina poslala čovjeka na Mjesec. U svom najnovijem izvješću temelje se na potresima kojih je u posljednje vrijeme bilo mnogo na Balkanu.

  Posljednji koji su nagovijestili kada su rekli da će Mediteran biti u opasnosti, pogodili su jer smo prije nekoliko dana imali veliki potres koji je pogodio Tursku i Grčku. Svi se sjećamo velikog potresa koji je pogodio Albaniju početkom ove godine. a onda su se zgrade srušile poput kula od karata. Apeliraju na to da gradnja mora biti izvedena kvalitetnije, a sve su balkanske zemlje u opasnosti jer je naša infrastruktura u vrlo lošem stanju. Srbija se trenutno nalazi na 37. mjestu u opasnosti od snažnog potresa.

  LEAVE A REPLY