SRPSKA BRUKA! Prodavala se za 50 evra 86-e! Sin Marine Tucaković OŠURIO Srpsku majku, MESTO JOJ JE U HAGU!

  0
  4659

  O Ceci Ražnatović već je sve rečeno par puta, mislimo da ne postoji niti jedan detalj o tome postoji li nešto neispričano o popularnoj srpskoj majci. Pojavio se 80-ih godina prošlog stoljeća, a već tada počeo je rušiti sve moguće rekorde u Srbiji. Odmah ju je primijetio Željko Ražnatović Arkan, a u roku od samo nekoliko mjeseci prezivala se Ražnatović. Bilo je to jedno od najsjajnijih vjenčanja u povijesti Srbije.

  Naknadno je likvidiran, a ona je ostala sama s dvoje djece. Naslijedila je njegovo ogromno bogatstvo, ali nije se mogla izvući iz kriminalnog miljea, pa je nekoliko mjeseci završila u zatvoru zajedno sa sestrom Lidijom. Nakupilo se puno kaznenih djela, a to je čak povezano sa zemunskim klanom, kao i s atentatom na premijera Srbije Zorana Đinđića.

  Milan Laća Radulović, poznati srpski kantautor, nazvao ju je prije samo nekoliko dana. Svi su se iznenadili kad je to rekao, jer je vrlo dobro poznato koliko je njegova majka dobra sa Cecom. Pozvan je da komentira novu pjesmu Dine Merlina “Mi”. Na Twitteru je napisao da nema mišljenje o ratnim zločincima poput Dine Merlina i Cece Ražnatović te da im je mjesto u Haagu, a ne na pozornici.

  Ceci je odmah prenijela tu poruku, ali nije htjela reagirati jer se zna da Laća voli opijate, pa nije poznato je li bio pod njihovim utjecajem, kada je to rekao. Svi se pitaju kako je zaboravio koliko je Ceca pomogla majci kad je oboljela od raka.

  LEAVE A REPLY