Melania rano jutros glasala na Floridi: Imala “Gucci” haljinu od 4.000 evra, ali SVI BLENULI u detalj pozadi (BRUKA)

  0
  3605

  Glavna vijest u cijelom svijetu su izbori u Sjedinjenim Američkim Državama, a glavnu bitku vode dva kandidata, Donald Trump i Joe Biden. Riječ je o nijansama, i svi vode mlin na svoju stranu i već proglašavaju pobjedu. Amerika je vrlo velika zemlja i trebat će dosta vremena prije nego što se prebroje svi glasovi.

  Ono što je specifično za Amerikance je da se zbrajaju glasovi iz 2 kruga, prvi je na razini svih država u Americi, a drugi je nama nepoznat krug nazvan Electronic College. Ono što je za njih također vrlo neobično, jest da čak i uz manji broj glasova možete osvojiti, tako da je u ovoj zemlji sve još uvijek apsolutno otvoreno. Prema CNN-u, Biden je u prednosti jer trenutno ima 237, a Trump 200 elektroničkih glasova.

  Kako se sve zbraja i oduzima, Joe Biden je pomahnitao, no kako je dan odmicao, Trump je počeo voditi u ključnoj državi Ohio. A prva dama Amerike, Melanie Trump, svoju je građansku dužnost izvršila rano jutros u naše vrijeme. Pojavila se u velikom izdanju, Guccijevoj haljini vrijednoj 4.000 dolara.

  Imala je punđu na glavi i tamne sunčane naočale, a kako je rekla, naravno da je dala svoj glas za svog supruga. Podsjećanja radi, Domnald Trump iskoristio je svoje privilegije i prije 7 dana glasao sam za sebe u Palm Beach Springsu. Koga više voliš, Bidena ili Trumpa?

  LEAVE A REPLY