KRAJ! Aci Lukasu izvršitelji PROVALILI U KUĆU! Folkeru POZLILO, odmah stigla hitna, KOPRCA SE…(FOTO)

  0
  1890

  Već smo nekoliko puta pisali o tome kako je srpski pjevač Aca Lukas u vrlo velikim dugovima i ne poduzima ništa da to smanji. Čak je bivšoj supruzi dužan preko 120.000 eura, ali pretvara se lud, pa cijeli slučaj završava na sudu. I nije da je osjećao krizu, Lukas dobro zarađuje, samo je pitanje gdje je onda taj novac?

  Koliko mu dobro ide u poslu govori i činjenica da je u posljednjih mjesec dana imao par nastupa s Cecom Ražnatović, gdje je samo od napojnica preuzeo 30.000 eura. Bilo je to u Švicarskoj u züriškom klubu, s romskog vjenčanja u predgrađu Rima, a slike su obišle ​​čitav Balkan, s 500 i 1.000 eura u rukama.

  No, da je torba došla na svoje, govore i podaci od jutros, gdje se Aci Lukasu dogodila vrlo neugodna situacija. Ovršitelji, zajedno s policijom, pokucali su mu na vrata. Ispred kuće bio je policijski automobil, kao i hitna pomoć. Sestra je rekla da je bolestan i da ima temperaturu, nije htio biti testiran na covid 19, ali rekao je da će to učiniti sam u privatnoj klinici o svom trošku.

  Nije poznato što se dogodilo, ali ovršitelji su nakon nekoliko sati napustili zgradu u kojoj živi Aca Lukas. Podsjećamo je da je prije par godina bivši upravitelj posudio 250.000 eura za kupnju novog stana, a to je još uvijek sve na sudu. I sam Aca Lukas priznaje dug od 120.000 eura, a ostatak to nikako ne želi priznati, kako je sam rekao, za sve to ima mjenice.

  LEAVE A REPLY