Kada vidite odlomak iz knjige iz 2008, SVE ĆE VAM BITI JASNO KAO DAN! Korona uzrokuje običnu gripu, SVI U ČUDU!

  0
  2730

  Situacija u Srbiji, ali i u cijelom svijetu u vezi s covid 19 polako se usložnjava, jer prije nego što su epidemiolozi najavili, približava se još jedan val covid 19, koji je mnogo opasniji od ostalih valova, jer su sada napadnuti mlađi ljudi. Kao što su najavili prije nekoliko dana, 1. prosinca bio je početak novog vala, međutim, brojke koje nam dolaze iz Srbije jednostavno su različite.

  Cijela je Europa zakovana, Njemačka, Italija, Francuska samo su odjeci zemalja koje su trenutno pod izvanrednim mjerama. Francuskom već duže vrijeme vlada policijski čas, a to je svake noći od 23 do 6 sati. Mnogo smo puta do sada imali neke stvari iz prošlosti koje su ukazivale da će nam se dogoditi slične stvari kao što se trenutno događaju.

  Imamo nekoliko filmova od prije 10 godina, koji su bili identični situaciji koju danas vidimo. Slučajnost ili ne? Danas vam donosimo ulomak iz knjige koja je objavljena 2008. godine, a koja je vrlo čudna. “Ljudsko tijelo, prva pomoć i bolest”, bh. Autorica Jasmina Čudić, koja je u njezinim rukama vrlo čudna.

  Jer, već tada 2008. godine, na četvrtoj stranici ove knjige, napisala je da prehlada nije ništa drugo nego virus korone. Međutim, tvrdnja da je covid 19 prehlada netočna je jer je Sars-CoV 2 virus iz skupine koronskih virusa. Kako je znala za to još 2008.?

  LEAVE A REPLY