DUŠAN VIŠE NE ŽELI DA ŠUTI! OTKRIO VELIKU TAJNU O TANJI SAVIĆ: “Evo zašto djeca ne žele da joj se vrate”

0
1306

Već mjesecima glavna tema u javnosti je odnos poznate pjevačice Tanje Savić i njenog supruga Dušana Jovančevića. Na početku epidemije virusa korone odveo je njihovu djecu iz Srbije u Australiju. Tanja je tvrdila da nije znala da će Dušan učiniti tako nešto, pa je odlučila optužiti ga. To je učinila tijekom gostovanja u emisiji “Magazin IN”, a nakon nekog vremena Dušan je odlučio ispričati svoju priču.

Dušan je novinaru emisije “Premier” Nemanji Vujičiću otkrio do sada nepoznate detalje, a koji uključuju i njegovu vezu s Tanjom.

– Tanja je gostovala u emisiji na Pinku i sve što je rekla o meni bila je laž. Pročitala je naše poruke na kraju emisije. Nije čitala sve, već samo ono što sam joj napisao. Želim da svi vide ove poruke i da vide kako mi se obraća Tanja Savić, majka naše djece. Sramota i gađenje – započeo je Dušan svoju priču.

– Kako se snaha obraća svojoj svekrvi. Moja majka je napisala poruke Tanji, a da vi niste preslušali audio snimke. Ona mi se obraća ovako, a ja zajedno brinem o našoj djeci. Trebala bi se sramiti. još ću puno reći u javnosti. Rekla je da je blokiram, a zapravo je blokirala mene. Evo vašeg dokaza. Sve što kaže je laž. Sve ću na vrijeme dokazati. Odvjetnici su mi rekli da ništa ne govorim, ali svijet mora vidjeti kako nam se obraća – rekao je i dodao još

LEAVE A REPLY