UVODE POLICIJSKI ČAS, evo do kada će trajati! Vlada donela odluku, STUPA NA SNAGU SUTRA!

0
4467

Situacija u Europi i cijeloj regiji polako se usložnjava, jer je sve očiglednije da covid 19 polako stupa na snagu, jer je treći val koronavirusa zapravo započeo u Europi. Francuska je pod najvećim udarom jer su u par dana imali preko 50 000 pacijenata, Njemačka također ima vrlo lošu situaciju s pacijentima, a imali su preko 20 000 pacijenata dnevno 3 dana zaredom.

Ni situacija u Srbiji nije najbolja, vrlo je velik broj zaraženih, a krizni stožeri svakodnevno sjede u potrazi za nekim novim rješenjima, jedan od prvih nosi zaštitne maske po cijeloj Srbiji, svi koji ne nose masku bit će kažnjeni na licu mjesta. Također se navodi da će, ako tri dana zaredom bude 1.500 pacijenata, biti opasno razmotriti uvođenje roditeljskih mjera.

A u ostatku Europe još uvijek imamo zemlje koje su nakon Francuske i Njemačke na tragu policijskog sata. Dakle, kasno sinoć Giuseppe Conte potpisao je odluku o započinjanju policijskog sata u ovoj zemlji od četvrtka navečer, koji započinje u 22 sata svake večeri. Čitav policijski sat trajat će do 5 ujutro, kao i zatvaranje trgovačkih centara vikendom, a sve će trajati do 5. prosinca.

Italija je za sada rekorder, jer je do sada u ovoj zemlji umrlo preko 39 000 ljudi. Ovom je odlukom cijela Italija podijeljena u 3 zone, zelenu, žutu i narančastu. Sve se naravno dijeli na temelju razine zaraženosti u pojedinim regijama. Tijekom policijskog sata moći će se izlaziti noću samo iz posla ili iz zdravstvenih razloga. Vaša mišljenja?

LEAVE A REPLY