Srbiji preti TOTALNI SMAK! Sudaraju se korona i OVE 2 bolesti: Ministar Lončar:”Nek se spašava ko može!

  0
  1667

  A večeras ćemo se družiti s najaktuelnijim vijestima u regiji i to je sigurno covid 19, koja polako steže omču oko Balkana. treći put u samo 10 mjeseci imat ćemo obasjanu pandemiju 19 i samo nas dragi bog može spasiti da nemamo hitne slučajeve, a u nekim je zemljama moguć i policijski čas.

  Sve u svemu, na nama je da poštujemo naredbe Kriznog stožera, koji se svim silama trudi pronaći pobjednički modul za bolje ublažavanje učinaka koronavirusa. Zlatibor Lončar i dalje je ostao na mjestu glavnog ministra zdravstva, iako je generalnu ostavku podnio prije mjesec dana, no sam Ačeksandar Vučić nije mu dopustio da podnese ostavku, pa je na toj funkciji ostao narednih godinu dana.

  Sjajan je intervju za RTS dao prije nekoliko dana, kada je rekao da se slaže s Billom Gatesom, koji je također nedavno izjavio da covid 19 nije jedina opasnost za ljudsku rasu. Ovdje imamo i drugih stvari, poput malarije, od koje milijuni umiru svake godine u Africi, ali nitko o tome puno ne govori. Osvrnuo se i na globalno zagrijavanje i rekao da je od početka industrijske revolucije temperatura u cijeloj zemlji skočila za jedan cijeli stupanj.

  U našoj zemlji sve je veći problem globalnog zatopljenja, a ledenjaci i Antarktik se sve više tope. Vjerovali ili ne, od 1980. do danas, svako desetljeće postaje sve toplije i toplije, pa ako se ovaj ritam nastavi, mogli bismo vidjeti velike i jake poplave za nekoliko desetljeća.

  LEAVE A REPLY