PU GADURO! Tanja Savić ŠOKIRALA srpske majke: “Deco, vaša majka hoće da UMRETE OD KORONE!” Svi joj okrenuli leđa zbog OVOGA

  0
  2275

  Tanja Savić bila je najveća balkanska zvijezda u najavi prije 10 godina, ali sve je propalo kad se udala i otišla u Australiju. Bila je u finalu Zvezde granda i objavila sjajan album prvijenac, ali napravila je krucijalnu pogrešku, premlada se udala, vjerovala je čovjeku svog života, koji joj je vrlo brzo zabranio da pjeva.

  Spakirao joj je dvoje djece i pretukao je, kasnije se sve saznalo. U Srbiju je ponovno došla prije 3 godine, ponovno je uložila ogroman novac u novi album koji je bio živa katastrofa. Tada su opet počeli problemi sa suprugom koji je s njom došao u Srbiju, ali on joj je zabranio viđanje djece. Tada je s djecom samo otišao u Australiju, a Tanja Savić ga je tužila i zatražila skrbništvo nad djecom.

  U cijelu priču interveniralo je i australsko Ministarstvo unutarnjih poslova koje je cijelu priču uzelo u svoje ruke. Prijeti mu čak i zatvorska kazna, kao i 35.000 američkih dolara. Također će izgubiti skrbništvo nad djecom, a čak je i optužen za konzumiranje opijata dok je bio sam s djecom. Optužio ju je za skrivanje dječjih putovnica.

  Sada je Tanja Savić rekla da ima 35 godina i da će se snaći s njim, a ne s njezinim bahatim i sebičnim suprugom. Dušan je lagao djecu na takav način da je Tanja rekla da želi da njih dvoje umru od virusa korone. Djeca su je počela tući i tražiti putovnice. Nije im htjela biti dokazana, vrlo brzo će shvatiti tko im je otac, a tko majka.

  LEAVE A REPLY