Prepoznajete li devojku sa slike? 90 ih je bila popularnija od CECE I BRENE ZAJEDNO!

  0
  2203

  U današnjem članku vraćamo se malo u prošlost i podsjećamo kako su izgledale neke zvijezde, posebno s Balkana, u dalekoj prošlosti, kada su tek započinjale svoju veliku karijeru. Mnogi pjevači, ali i glumci vješto skrivaju ove slike, razlog je više nego jednostavan, jer su izgledali potpuno drugačije.

  Jednostavno, u to vrijeme nisu imali sredstava da sve živo poprave i operiraju, pa je to za njih jako loša reklama. Prije nekoliko dana imali smo sliku popularnog srpskog pjevača Mileta Kitića, koji je objavio svoju sliku iz sela Derventa, u kojem je zapravo rođen, kad je bio tek drugi razred osnovne škole. Jedan je od rijetkih koji je učinio takvo što. Imamo i neke druge pjevače koji su se usudili sudjelovati u svakakvim izazovima.

  Poanta je bila objaviti sliku od danas, i sliku iz djetinjstva, a onda su započele rasprave o tome tko zapravo izgleda. Jeste li vidjeli današnju naslovnu sliku i znate li zapravo o kome se radi? Ova pjevačica rođena je davne 1978. godine u Pančevu, gdje je i završila školu, sa 17 godina preselila se u Beograd, gdje je i započela njena karijera.

  Zapamćena je po sjajnom tijelu, dugim nogama i lijepom licu. Za razliku od većine, imala je onu urođenu ljepotu, koja je ostala do danas. Zove se Snežana Babić Sneki, koja je i danas prisutna na sceni. Nedavno se pojavila u emisiji “Tvoje lice mi zvuči poznato”, gdje je otpjevala nekoliko svojih hitova.

  LEAVE A REPLY