IZGUBILI SMO Rodžera Federera! Objavljene TUŽNE VESTI, OVO nismo očekivali!

0
3538

Kako je započela pandemija krunskog virusa, svijet tenisa, kao i 90% ostalih sportova, dosegnuo je gotovo dno u pogledu turnira i općenito rada. No, prije nekoliko mjeseci Novak Đoković odlučio je započeti Adria Tour, koji je neslavno završio jer je Bugarin Gregor Dimitrov bio pozitivan na bakalar 19. Svi su samo čekali da ga razapnu na sve moguće načine.

Đoković je nastavio rat s ATP-om, osnovavši vlastitu asocijaciju neovisnih tenisača, neovisnih o ATP-u, što se vodećim ljudima uopće nije svidjelo. Odmah je osjetio bič Božji u New Yorku, kad je diskvalificiran zbog bezazlenog šutiranja lopte i kad je udario linijskog suca. Da su Federer ili Nadal to učinili, ne bi se dogodilo ništa posebno, ali eto …

Potpuno isti Rafael Nadal i Roger Federer nisu u toj udruzi i jasno pokazuju da ne žele sudjelovati u toj koaliciji. Također tijekom pandemije, samo je Novak pokušao pomoći tenisačima koji su vrlo loše rangirani i koji općenito žive od turnira. Gil Simon, francuski tenisač, rekao je da je odmah znao da Roger Federer ne želi sudjelovati u pomaganju tenisačima koji su loše rangirani.

“Izgubili smo negdje Rogera Federera, evo ja sam Švicarac i opet nije želio stati na našu stranu, poput Novaka Đokovića, i hvala mu na tome. rekao je Gil Simon.

LEAVE A REPLY