Nestorović Opet Diže Veliku Prašinu: TESTIRANJE NA KORONU JE BESMISLENO I TO ZATO JER SMO BLIZU DA ĆE NAM SE DESITI OVO

  0
  2223

  Na svom posljednjem gostovanju na televiziji prije nekoliko dana, dr. Nestorović nije mogao ne podići malo prašine u javnosti, pa je pred kamerama rekao da će ova epidemija prestati kad svi steknemo oko 60% kolektivnog imuniteta, a prema njegovim riječima, vrlo smo blizu toga. Također je rekao da nema potrebe da se svi testiraju, jer su kriteriji za ispitivanje isti kao i prije, što znači da bi temperatura trebala biti viša od 38 stupnjeva, te da ima poteškoća s disanjem, ali dodao je ovo:

  “Cijela ideja testiranja previše mi je čudna. To nije napisano nigdje na svijetu. Ni u jednoj knjizi, ni u jednoj preporuci. U početku, kada postoji epidemija, možete progoniti te kontakte i testirati ih kako biste spriječili širenje virusa. Kad započne velik broj oboljelih, to onda postaje besmisleno. Poznato je da se tada testiraju samo bolesnici i oni koji su s njima bili u kontaktu. ”

  Nestorović je rekao da postoji mogućnost izoliranja nekih rizičnih skupina, poput starijih, posebno onih koji žive u domovima, te rekao da smo svi u nekom osmom, devetom mjesecu pandemije i da samo trebamo pogledati zemlje koje su zaključene, a koje nisu, one zemlje koje su izvršile velik broj testova, a koje nisu i vidjet će se da nema većih razlika

  LEAVE A REPLY