KRAJ JE DOŠAO! Crne vesti nam dolaze iz Engleske: “Ono što se sumnjalo, na žalost desilo se…”

0
3409

U Velikoj Britaniji se jedna te ista priča neprestano povlači i sve se vrti, naravno, oko kraljevskih dvorova. Kraljica Elizabeta ima punih 96 godina i cijelo vrijeme možemo slušati i čitati vijesti o njoj. Kraljevina Engleska zasigurno je jedna od najsiromašnijih zemalja na svijetu, ekonomija je strašna, a svemu se može pripisati vrlo visok porez, posebno za strance, koji godišnje iznosi 50%.

Na prijestolju je više od 50 godina i od nje se traži sve, iako izgleda staro i bespomoćno, Scotland Yard i BBC tresu se pred njom i ništa se ne može odlučiti bez njezine odluke i njenog znanja. Koliko je opasna, pokazuju i podaci od prije nekoliko mjeseci kada je vlastitog unuka princa Harryja protjerala s kraljevskog dvora, jer je izrazio želju za malo više slobode.

Sa suprugom Megan je dobio doživotnu slobodu, pa je izgubio naslov i sve moguće privilegije. Jedino što želi je s vremena na vrijeme vidjeti svoje praunuke, i to je sve. Danas princ Harry živi u Los Angelesu, normalno posluje, mora zaraditi novac, a snaha Megan oduzela je sve zlato i prstenje koje je dobila na vjenčanju. Svi se pitaju kako je ona tako živa i tako dobrog zdravlja?

Priča se da je promijenila set, sve organe i da je nekoliko puta promijenila cijelu krv. Međutim, prema najnovijim informacijama, za točno 6 mjeseci ona će na svoj 97. rođendan dati ostavku na prijestolje, a princ Charles sve će joj preuzeti. Mislite li da je ovo dobra ideja?

LEAVE A REPLY