Kćerka od Bjelogrlića je NAJLEPŠA SRPKINJA! Krije je od očiju javnosti, kada VIDITE OVO LICE, sve će vam biti jasno: CRNI DRAGANE

0
1257

U nastavku današnjeg članka govorit ćemo o domaćoj kinematografiji i glumcima koji su obilježili proteklih nekoliko desetljeća u Srbiji. Rijetki su glumci koji su tu ulogu uspjeli opravdati svojom kvalitetom. Danilo Bata Stojoković, Pajo Ćutura, Miodrag Petrović Čkalja su stara garda koja više uopće nije s nama, ali zato imamo srednju generaciju koja ih je polako nasljeđivala.

Jedan od njih je sigurno Dragan Bjelogrlić, koji se na scenu pojavio sredinom 80-ih godina prošlog stoljeća. Bolji život je serija koja ga je definitivno gurnula do zvijezda.Nakon toga dogodio mu se sjajni film “Lijepa sela, lijepo gore”, koji je prvi snimljen pod njegovom režijom.

No, Dragan Bjelogrlić vrlo vješto skriva svoju privatnost i prije nekoliko dana imali smo članak o njegovoj supruzi s kojom je u braku više od 20 godina. Napustila je kazalište zbog djece i njega, a danas malo radi s marketingom i novinarstvom. Rodila mu je dvoje prekrasne djece, sina i kćer koja su im pravi ponos i radost.

Moja kći Mia nedavno je upisala pravni fakultet, a Dragan je ponosan na nju, kako i ne bi kad je takva ljepotica. Nema čak ni društvene mreže, pa je ne možemo stvarno vidjeti na internetu ako nije s njim na javnom događaju. Na koga liče Mia, otac ili majka?

LEAVE A REPLY