Bila je jedna od NAJLJEPŠIH ŽENA SVIJETA, a sada izgleda KAO STRAŠILO- Grudi je povećavala DEVET PUTA, a lice je TOTALNO UNIŠTILA

  0
  1313

  Općenito je poznato da je plastična kirurgija vrlo popularna u cijelom svijetu i nema velike razlike kada su u pitanju ovi dijelovi naše zemlje. Mnogi ljudi, posebno žene, odluče napraviti neke promjene na svom licu ili tijelu uz pomoć ovih postupaka, a nekako to najčešće čine slavne osobe, posebno one povezane sa show businessom.

  Nažalost, sve je više ljudi koji prakticiraju ove postupke, ali koji ne znaju kada je to dovoljno, pa malo više pretjeruju u svim tim promjenama, kako bi se doveli do potpune neprepoznatljivosti. Tako je nešto učinila poznata starleta iz Engleske Katie Price koja je na sebi napravila mnogo postupaka, a njezin izgled ne prestaje šokirati javnost.

  Do prije nekoliko godina smatrali su je pravom ljepoticom i mnogi su je smatrali jednom od najljepših žena na svijetu, a sada su mnogi zaprepašteni njezinim izgledom. Poznato je da je tijekom godina promijenila veličinu grudi, a nakon toga prešla je na korekciju lica, a mnogi se slažu da je pretjerala na tom polju, a mnogi sada kažu da joj se gadi.

  Kako prenose mediji, grudi je povećala čak devet puta, a nakon toga stegnula lice, što danas izgleda zastrašujuće, pa je povećala usne i ne zna koliko puta, podigla obrve, promijenila zube i na kraju rezultat takav da ga mnogi ne mogu ni pogledati.

  Mnogi njezini obožavatelji smatraju da bi Katie bila milijun puta ljepša da je zadržala svoj stari izgled, onaj prije tetovaža i operacija, a mnogi misle da ožiljci na tijelu i licu uznemiruju. Mediji su napisali da su Katie skoro pale uši nakon posljednje operacije, a jedan stručnjak za plastičnu kirurgiju rekao je medijima: “Česti posjeti plastičnoj kirurgiji poput Katie, povlače rizik od komplikacija, uključujući sepsu. u najgorem slučaju mogao bi je ubiti. ”

  LEAVE A REPLY