ZABORAVITE SVE ŠTO STE ZNALI DO SADA: OVAJ simptom ruši sve predpostavke, a niko ni ne primeti da ga ima – AKO OVO OSETITE, ODMAH NA TESTIRANJE

  0
  1148

  Ova se godina već bliži kraju, ali naši se životi još uvijek uglavnom vrte oko pokušaja da ostanemo sigurni i zdravi od opake bolesti koja muči svijet. Svjetska zdravstvena organizacija već dugo nabraja simptome ove opake bolesti. Među njima su gubitak osjeta njuha i okusa, visoka temperatura i suhi, trajni kašalj. Međutim, uz ove primarne, postoje i iznenađujući simptomi koji prate ovu bolest. Neugodni simptomi ove bolesti su brojni. Uz navedeno, postoje i simptomi koji mogu biti pokazatelj da ste bolesni. Slabosti i blagi umor sami po sebi mogu biti jedini simptom. Također u težim slučajevima ljudi gube apetit, imaju osjećaj topline na koži i otežano disanje.

  Jedan od rijetkih simptoma ove opake bolesti je osjećaj protoka i žarenja, dok se neki od pacijenata žale i na znatno jake glavobolje i “moždanu maglu” koja utječe na koncentraciju. Uz ovu bolest povezani su i probavni problemi, proljev može biti mogući simptom. Poteškoće s probavom hrane i bolovi u trbuhu mogu biti pokazatelj da nešto nije u redu i da postoji infekcija.Popis se proširuje crvenilom na stopalima, a taj je fenomen vidljiv upalom kože palca ili ruba nokta.

  Osjećaj koji obično povezujemo s alergijama, suhe oči još su jedan u nizu neobičnih simptoma, a započinje kao stalno suzenje očiju koje prelazi u svrbež. Štucanje je posljednje na ovom popisu neobičnih simptoma. Naime, “American Journal of Emergency Medicine” u svojim člancima na ovu temu ističe, jer je primijećeno nekoliko slučajeva kada su pacijenti koji pate od ove opake bolesti kao simptom imali stalno štucanje.

  LEAVE A REPLY