NJEGOVA LJUBAVNICA DANAS JE UDATA, uživa u zlatu i luksuzu: Kad vidite kako Cuca danas izgleda, neće vam biti dobro (FOTO)

0
4327

Pokojni Šaban Šaulić bio je jedan od najboljih folk pjevača ikad, čovjek koji je imao zavidnu karijeru, ali desetljećima joj se u potpunosti posvetio i zbog toga je bio najveći. Nije bilo tona koji Shaban nije mogao pjevati, obožavatelji i kolege su mu se divili, a malo je tko mogao dobro pjevati njegove pjesme na natjecanjima, ali nitko to nije mogao raditi kao on. Šaban je neko vrijeme bio i u žiriju glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”, gdje je zajedno s ostalim kolegama ocjenjivao nove, mlade nade glazbene scene.

Naime, on je uvijek bio prilično skromna osoba što se tiče izgleda, nikada nije volio pretjerivati, a iako je za sve imao novca, nije volio pretjerano rasipati s tim. O svojoj je supruzi uvijek najbolje govorio najbolje u javnosti, ali svejedno se činilo da među njima nije sve u redu.

Naime, upravo je mlada Ivona, zvana Cuca, bila razlog propasti Shabanova braka, ali Goca to nije dopustila. Cuca je u javnost pustio sve detalje, čak i slike, pa su mnogi bili iznenađeni, pogotovo jer to nisu očekivali od Shabana.

U tom je razdoblju postala vrlo poznata u javnosti, no to je ubrzo splasnulo. Danas je udana i nedavno se udala, a mladoženja nije poznat iz ranije javnosti. Naime, Cuci je navodno Šaban dugo vremena užasno nedostajao, ali shvatila je da mora ići dalje, pogotovo jer je mlada djevojka, pa se odlučila udati.

LEAVE A REPLY