NE MOŽE SAMA DA SE ISTUŠIRA, OBUČE ili JEDE… Dea Đurđević otkrila u kakvom je stanju, NIJE DOBRO

  0
  2223

  Voditeljica Dea Đurđević i dalje se oporavlja nakon stravične nesreće u kojoj je umalo izgubila ruku, ali i vlastiti život.

  Kako je navela, podrška njezinih najbližih izvukla ju je iz crnih misli, kao i činjenica da je jednostavno znala da će preživjeti.

  – Nikako si nisam mogao priuštiti smrt. Zaslužujem živjeti. To me uvijek vodilo naprijed, kao i dvije rečenice: “Kad je najteže, onda najjače guraj” i: “Bol koji osjećate danas snaga je koju ćete osjećati sutra.” Također, podrška mojih najbližih, mojih prijatelja, ali i svih onih koje ne znam, a oni su mi slali pozitivnu energiju i molili se za mene, vrlo mi je važna. To mi je dalo snage. I konačno, naši srpski fenomenalni liječnici, u koje sam imala i imam povjerenja, pokazali su da je srpska medicina jedna od najboljih na svijetu – započinje priču za “Blic magazine” Dea Đurđević.

  Samo nekoliko mjeseci nakon nesreće, Dea je ponovno stala pred kamere i nastavila raditi na “Jutarnjem programu” zajedno s Predragom Sarapom. No, Đurić otkriva da joj je teško da se ne tušira, ne oblači i ne jede sama:

  – To su osnovne stvari koje čovjek radi kad se probudi, ali ja radim na tome da uspijem i to sebi omogućim. Sretna sam što se probudim u svojoj krvi i što mogu vidjeti svoje najmilije kad god poželim. To je prava sreća – dodaje Dea.

  Također je ukratko opisala kako je izgledao njezin dan:

  – Kad radim, ustajem u pet sati, kava, tuš i radim. Nakon toga tečajevi, zatim terapije i vježbe. Do tada se jako umorim i rijetko imam priliku vidjeti prijatelje, ali volim odvojiti vrijeme i za njih jer me jako raduju.

  Dea otkrije da za nju više nema straha, možda samo s visine. Također ističe da krilatica “Možeš me voljeti ili mrziti, ali nikad ne ignoriraj” više nije u njezinom životu.

  LEAVE A REPLY