Karleuša uživa u skupocenoj vili od 5 miliona EVRA! Čekajte samo da vidite, gde živi Duškova majka: ORONULA kuća, a pored nje KOKOŠINJAC, sve je zapušteno, TUGA…

  0
  2773

  U nastavku današnjeg članka govorimo o vjerojatno najluđoj pjevačici u regiji, a to je zasigurno Jelena Karleuša koja, gdje god se pojavi, pravi pravi nered i sveukupnu pažnju javnosti. Čini to na nekoliko načina, prvenstveno svojim medijskim nastupima, kao i neprestanim svađama s kolegama i pokretanjem drama s raznim ljudima, i to ne samo iz svijeta estrade.

  Nije mali broj slučajeva kada se posvađala i to žestoko s nekim članovima sudionika Grand Starsa, a ako malo bolje pogledamo, to mogu biti i njezina djeca. Par je čak pucao jedan na drugoga putem Instagrama i Facebooka. Koja bi normalna osoba to učinila? Dugo je udana za poznatog nogometaša Duška Tošića s kojim ima dvoje djece.

  Njihov brak je na vrlo klimavim nogama, jer je prije godinu dana bila u vezi s bh. Nogometašem Ognjenom Vranješem, a cijelu prepisku između njih dvoje vidio je suprug dok je nastupala u jednom beogradskom hotelu. Nakon toga su ostali u braku, ali njihova se veza totalno zahladila i nisu se razveli samo zbog djece. Duško je u Kini gdje igra za nogometnu momčad. Sad su se srpski novinari bavili time gdje zapravo žive Duškovi roditelji.

  Oni su iz sela u blizini Zrenjanina, zvanog Orlovat. Vrlo udaljeno mjesto, sa samo 50 neobičnih kuća, a kad su došli pred njegovu rodnu kuću, imali su što vidjeti. Stara ograda, velika kokošinjac, ali kad je Duškova majka izašla, nije željela davati izjave.

  LEAVE A REPLY