Jutros stigle vesti o LEGENDARNOM GLUMCU: Najnovije informacije “Na žalost, ISTINA JE..:”

  0
  4291

  Danas govorimo o glumcu koji je u svoja djetinjstva unio puno smijeha i radosti, a to je bh. Glumac Mustafa Nadarević. Čovjek, koji je na glumačkoj sceni više od 40 godina, snimio je na desetke sjajnih filmova i TV serija, a mlađa populacija pamti ga kao velikog protagonista hit serije “Lud, zbunjen, normalan”. U seriji glumi ludog umirovljenika kojem je alkohol, odnosno rakija, apsolutno sve.

  Osim dobre rakije, obožava i žene bez kojih ne može ni u penzionerskim danima. Međutim, nakon 6 sezona snimanja same serije uslijedila je iznenadna stanka i svi su se pitali o čemu se radi. Početkom ove godine produkcija koja radi na ovoj seriji objavila je da je Mustafa Nadarević teško bolestan i da je obolio od raka pluća.

  Niko se nije želio pomiriti s tim informacijama, svi su mislili da će umrijeti, ali Mustafa Nadarević vrlo je rano shvatio da je bolestan i odmah je posjetio liječnika. Počelo je sa saniranjem bolesti, pa je na stalnim terapijama, a mora napraviti pauzu od cijele snimke, kao i da će cigarete morati ostaviti na određeno vrijeme, odnosno zauvijek. Na putu ga čak zovu Izet, što ga užasno živcira.

  Nedavno je pokrenuo kampanju “Udahni život” u kojoj je govorio o ovoj ozbiljnoj bolesti i o tome kako se općenito boriti protiv nje. Glavna poanta cijele borbe protiv ove bolesti je priznati sebi i svojoj okolini da ste bolesni. Kad to shvatite, sve će vam biti lakše, a liječenje će biti dobro ako slijedite savjet liječnika.

  LEAVE A REPLY