28 godina je mlađa od njega, a izgleda k’o da joj je DEDA: EVO KAKO IZGLEDA BORINA SUPRUGA; svi u čudu, krije je k’o zmija noge(FOTO)

  0
  1067

  “Pogledaj dom svog anđela”, “Kad sam bio mlad”, “Avion, slomit ću ti krila”, “Amsterdam”, “Gdje si u ovom glupom hotelu” … Riblje Čorbe, a njezin glavni vokal postao je jedna od glazbenih legendi na ovim prostorima, Bora Čorba. Naime, iako o njemu kao pjevaču znamo puno, ali i o njegovim političkim stavovima koji su vrlo tradicionalni, a poznat je i kao veliki domoljub.

  Međutim, o Bori Chorbi malo se zna iz privatnog života. Naime, imao je 3 žene, a s trećom je još uvijek u braku. Naime, oko njegovog prošlog braka vodi se puno kontroverzi, kada je njegova bivša supruga navodno počinila samoubojstvo, iako Bora to nikada nije želio priznati, a uvijek je govorio da ona samo “pretjeruje”. Naime, vrlo često je govorio o tome kako joj je posvetio više pjesama, te da je voli, ali upali su u krizu kad je prestao piti jer je i ona voljela popiti nešto, a razvod zbog druge jako je teško podnio, pa se smatra da je to i jedan od razloga što je uzimala antidepresive.

  Inače, Bora je sa sadašnjom suprugom u braku gotovo 10 godina i uvijek govori da ga je ona spasila od svega, a da je život produžio živeći pored žene koju voli. Naime, potpuno je prestao piti i pušiti otkako je s njom, a svoju je sreću zabilježio i u knjigu koju joj je posvetio, naime, Dubravka se ne voli pojavljivati ​​u javnosti i uvijek izbjegava slikati, no Bora ju je uspio nagovoriti da se slika. za njegovu knjigu.

  LEAVE A REPLY