Stjepan i Ivan su imali VENČANJE IZ SNOVA: Matičaru ispala olovka kada je vidio STRASTVENI POLJUBAC između njih dvojice: “REKAO JE DA!”

0
2102

Nekad davno homoseksualna populacija živjela je ilegalno, no u posljednjih 10 ak godina sasvim je uobičajena stvar i više nije neobično vidjeti dvojicu muškaraca ili žena kako se ljube i drže za ruke dok šetaju ulicom . Doduše, u manjim balkanskim gradovima to je i dalje tabu-tema, ali i tamo polako stječu svoje biračko pravo.

U prošlosti je policija bila pod puno pozornosti gay parada u velikim prijestolnicama, ali danas je to puno normalnija stvar, pa čak i pripadnici homoseksualne populacije još uvijek imaju neka prava. Međutim, situacija na Balkanu i dalje je vrlo diskutabilna po ovom pitanju, pa homoseksualni parovi još uvijek moraju potražiti svoju sreću u mnogo bolje razvijenim zemljama po tom pitanju.

Danas vam predstavljamo gay par iz Hrvatske, točnije iz Zagreba, koji su se vjenčali u Velikoj Britaniji, koji dopuštaju istospolne brakove, za razliku od Hrvatske koja je po ovom pitanju još uvijek u mraku. Ivan i Stjepan u vezi su 12 godina, a vjenčali su se tek prošle godine i nadaju se da će jednog dana uspjeti posvojiti dijete.

Cijela ceremonija vjenčanja održana je u engleskom dvorcu, pred samo 120 uzvanika, bili su u pitanju njihovi roditelji, rodbina i bliski prijatelji. Dvorac je u vlasništvu kćeri čiji je otac bio George Byron, poznati engleski matematičar. U Hrvatskoj ih se još uvijek gleda s sumnjom, a u mnogim su slučajevima imali problema na ulici kad su se držali za ruke.

LEAVE A REPLY