PREMAZALA BUTINE SIRĆETOM I LEGLA – Kad je ustala ujutro, nije mogla verovati šta joj se desilo, OVI REZULTATI SU ZAPANJUJUĆI

  0
  811

  Jedno od gorućih pitanja, ujedno je i jedno od najčešćih među damama. Ovaj problem su strije i celulit (narančina kora) na nogama i rukama. To su dermatološki problemi koji se počinju pojavljivati ​​oko tridesete godine života. Sve su dame ovaj problem vjerojatno pokušale riješiti na razne načine, recepata je bezbroj, ali uspjeh je zanemariv. Oduvijek smo mogli koristiti alternativne sastojke iz nacionalne kuhinje. Što nije neobično jer su mnogi narodni lijekovi pronašli svoje mjesto u raznim industrijskim proizvodima, samo malo profinjenijim.

  Zato se nije loše okrenuti nekim domaćim proizvodima, umjesto tko zna koliko novca trošimo na kemiju, koja ne samo da zna biti upitne kvalitete, već je upitna i za naše zdravlje. Današnji pripravak iz smočnice moje bake, osim što je dobar za povremenu konzumaciju, ljudi također široko koriste za „snižavanje temperature“ u drugim segmentima našeg života. Da cvijeće ne bi uvenulo brzo, u posudu ulijte malo jabučnog octa, a zatim dodajte žličicu šećera oko pola litre vode. Cvjetovi će zadržati prirodnu svježinu i do nekoliko dana.

  Na tepihu imate tvrdoglavu mrlju, kombinacija octa sa sodom bikarbonom i naravno vodom dobro je rješenje za ovaj problem. Ovo je iznenađujuće dobro rješenje za održavanje čistoće vašeg tepiha bez puno kemikalija. Zima je na pomolu, a smrznuti vozačev vjetrobran zadnje je što trebamo prije odlaska na posao, rješenje je jednostavno. Opet ocat. Samo ga pomiješajte s vodom i smrznute čaše više nisu problem očistiti. Plijesan u zahodu česta je pojava ako pločice ne sušimo nakon tuširanja jer je kondenzacija koja nastaje najosjetljivija na rast plijesni.

  Higijena pločica i kupki i kade opet je moguća bez kemije, samo pomiješajte jabučni ocat s vodom i sodom bikarbonom, a kamenac pod tušem stvar je prošlosti. Ni mast u pećnici nema šanse kad ih napadnemo octom, tim čudesnim sastojkom iz bakine smočnice.

  LEAVE A REPLY