Pijana Miljana se DOTETURALA mrtva pijana do detetove kolevke; ISPOVRAĆALA SE sinu po glavi: SCENE UŽASA!

  0
  1167

  Miljana Kulić od početka je emitiranja jedna od najkontroverznijih sudionica serije Zadruge i rijalitija uopće. Ona je vrlo luda osoba i u povijest ovog natjecanja ušla je kao prva žena koja je u stvarnosti zatrudnjela i koja je na njemu rodila dijete. Imala je sina kojem je dala ime po Željku Mitroviću, idejnom tvorcu cijele Zadruge.

  Cijeli je internet prepun njenih ludih snimaka, svađa, tučnjava, seksualnih scena sa Zolom, pišanja u javnosti pored kontejnera. Ono što mora priznati jest da je vrlo pametna s obzirom na to koliko ljudi misli da nije. Sav kapital Zadruge od prošle sezone uložila je u izgradnju nove obiteljske kuće u Nišu. Ostatak je prokockala sa Zolom, dok priče kruže Srbijom.

  Također, mali Željko je prvo dijete u reality showu širom svijeta. Međutim, kako je majka kći, tako ni Marija nije ništa bolja. Vjeruje kocki, ako ima sreće ili reality showova. Ono što je najzanimljivije je da uopće ne spominje svoje dijete koje je trenutno ove sezone, a o njemu brine dadilja. Sad se ponovno pojavio potpuno novi video od prošle sezone kad je Miljana bila totalno pijana nakon zabave.

  Tada je došla do kolijevke svog sina i počela ga tresti gromoglasnim smijehom.Napala ju je Clara koja je bila prisebna i stala u obranu rođenog djeteta Miljane Kulić, paradoks, zar ne? Pogledajte sve kako je izgledalo u ostatku ovog videa.

  LEAVE A REPLY