Muškarci podivljali – MAYA BEROVIĆ se uvijala divljački, ispala joj sisa – klub izgorio (video)

0
2689

Kako je započela pandemija covid 19, pop umjetnici su u totalnim problemima s nastupima. Izvora prihoda gotovo više nema, pjevači se snalaze na razne načine. Primjerice, popularna Marija Šerifović posvetila se karijeri influencera, pa je svoj You Tube podigla na višu razinu. Ima blizu 250 000 pretplatnika, pa na taj način zarađuje puno novca.

Oni drugi koji nisu toliko naviknuti na snimanje i utjecaje na karijeru, održavaju manje nastupe po selima, rade vjenčanja i privatne zabave na kojima biste u vrlo kratkom vremenu mogli zaraditi vrlo velik novac. Ćana je nedavno imala nastup u blizini Subotice, gdje je na vjenčanje stigla kamionom s velikim lukom. Ceca Ražnatović bila je na romskom vjenčanju u Rimu, gdje je u jednoj noći zaradila blizu 100.000 eura.

Neki drugi poput Ace Lukasa i Darka Lazića odlaze u Švicarsku gdje nastupaju u klubovima i uzimaju solidan novac. Ipak su ostali na minimumu i ne vide izlaz iz cijele ove situacije. Maya Berović i dalje se snalazi, nedavno je imala nastup u jednom novosadskom klubu, unatoč zabrani nastupa. Riskirao je, isplatio se, za razliku od Đanija, koji je neslavno završio u Lukavcu u Bosni i Hercegovini.

Cijelu atmosferu dovela je do sjaja, kad je zaplesala nekoliko puta, ispala joj je cijela dojka, a muškarci su definitivno poludjeli kad su vidjeli cijeli ovaj prizor. Komentari muške populacije jednostavno se pojave na njezinom Instagram profilu. Bilo je čak i ponuda za brak, ali ona je već bila sretno udana

LEAVE A REPLY