EKSKLUZIVNO! Isplivala prepiska Čabarkape i Tijane: “Kristijan je ženi poturio TUĐU spermu na veštačkoj oplodnji!” EVO i čiju… (VIDEO)

  0
  774

  Danas malo razgovaramo o reality igračima koji su u posljednje vrijeme vrlo zastupljeni. Razlog je, naravno, više nego logičan, jer su i Zadruga i Parovi u punom jeku. Imamo događaja s obje strane, a u posljednje vrijeme najveći je fokus na Kristijanu Goluboviću, koji se prije nekoliko dana morao pojaviti na beogradskom sudu, zbog otvorenih prijetnji da će ubiti Staniju Dobrojević.

  Podsjetimo, njih su dvojica zaratili i prije ulaska u ovaj reality show, kada su započeli sa standardnim snimanjima, a onda je sve prešlo na drugu razinu. Stanija je Kristijanu rekla da su ga silovali muškarci u zatvoru, a on joj je opet rekao da ima video zapise elitne prostitucije iz Crne Gore, na kojima je Stanija Dobrojević s nekim političarima iz ove zemlje.

  Tada, kad je ušao u Zadrugu, Stanija je rekao da njegova kćer uopće nije njegova, jer ju je netko drugi stvorio dok je bio u zatvoru. Tamo je poludio, i javno rekao pred kamerom da će je ubiti ako ne pošalje javnu ispriku. Naravno, ona to nije učinila, a onda je nastao totalni kaos. Tijana Đuričić optužila je Aleksandra Čabarkapu da joj je, na nagovor Kristijana Golubovića, zapalio Peugeot 307, jer ga je želio vidjeti iza rešetaka.

  Sad se prepiska Čabarkape i Tijane pojavila na Facebooku, gdje Aleksandar kaže da je Kristijan beskičmenjak, koji je iz zatvora svoju spermu izlio vlastitoj supruzi kako bi ostala trudna. Vera nije njegovo dijete, rekao je. Što mislite o svemu tome?

  LEAVE A REPLY