SNEKI SE UDALA – evo i mladoženje, kuku SNEŽANA, šta je ovo? Oči će vam stati kad ga vidite

  0
  4049

  Danas malo pažnje posvećujemo staroj gardi pjevača na ovim prostorima, a jedna od njih je zasigurno Snežana Babić, poznatija kao Sneki. Žena koja je ostala zapamćena po sjajnoj liniji i fenomenalnom tijelu kakvo će danas teško imati bilo koji pjevač. Svi je se sjećamo iz 90-ih godina prošlog stoljeća kada je maltretirala ljestvice, a muškarci su je jednostavno obožavali.

  “Caki, Cale”, “Takni me takni” samo su neki od njezinih vrlo velikih hitova iz njezine vrlo bogate karijere. Sneki je rođena 1967. godine u Pančevu, gdje je završila osnovnu školu. U ovom gradu je završila i osnovnu muzičku školu, ali se s 12 godina preselila s roditeljima u Beograd, gdje je i upisala srednju muzičku školu.

  Iznimno se ponašala i s glazbom, pa je bila i članica dramske sekcije, a do svoje 13. godine odigrala je preko 300 predstava, kako u našoj zemlji tako i u inozemstvu. U pubertetu je jednostavno morala odlučiti što i kako. Morala je birati između glazbe i glume, a na nagovor oca ipak je odabrala glazbu i može se reći da nije pogriješila.

  2013. godine sudjelovala je u emisiji “Tvoje lice zvuči poznato”, a jednostavno nakon toga gotovo nikad nije u medijima. No, sinoć je u Beogradu gostovala na sajmu vjenčanica, a čak ih je i Sneki odjenula i prošetala pozornicom. Njezin je mladoženja bio nitko drugi doli popularni crnogorski reper Nigor.

  LEAVE A REPLY