Prijetio ubistvom, psovao krvavu majku – haos u ZADRUZI, Kristijan demolirao Tomovića (video)

0
1733

I večeras smo s najgledanijim reality showom na Balkanu, a to je zasigurno Zadruga. Već imamo nekoliko klanova koji se međusobno bore, ali postoji Kristijan Golubović koji je stvorio ravnotežu između svih njih i jednostavno mu se nitko ne smije suprotstaviti. I mentor je i savjetnik, ali i policajac kad god zatreba.

Već je nekoliko puta bio u dvobojima s nekim zadrugarima, a nekoliko je puta bio na rubu fizičkog obračuna s nekima od njih. Jedan od njih je Lepi Mića, koji mu se zna suprotstaviti, ali ništa više od toga. No, već je imao stravičan dvoboj s Vladimirom Tomovićem kad ga je napao, a on je na podu molio da ga ne udara.

Dugo se nagađa da je Tomović homoseksualac, ali još uvijek nema konkretnih dokaza, ali Kristijan Golubović očito zna nešto, a mi ne. Tako su se sinoć posvađali, kad je Mau Tomović rekao da je veliki lažljivac, jer vodi zdrav život i ne pije alkohol, a jedne noći nije mogao stajati na nogama koliko je zapravo bio pijan. To je iritiralo Golubovića koji je s njim započeo fizički obračun, ali sve je spasilo osiguranje koje je vrlo brzo reagiralo.

Golubović je počeo pjeniti usta, bilo je psovki i mrtve majke, ali Tomović mu nije bio dužan, čak ga je i gađao bocom, ali srećom i njega. U nastavku pogledajte kako je video izgledao.

LEAVE A REPLY