On je rođeni brat DARIJE KISIĆ – cijela Srbija ga zna dobro, spremite se na ŠOK

  0
  4837

  Kako se pojavila na početku pandemije covida 19, dr. Darija Kisić Tepalčević došla je u epicentar balkanskih medija. Odmah su se srpski mediji počeli pitati tko je i što je dr. Kisić, međutim, ona nema niti jedan račun na društvenim mrežama, pa se može reći da je od žene velika tajna.

  Jedino što se o njoj zna je da je udana za liječnika i imaju zajedničku kćer. Rođena je u Sarajevu, a odrasla u Trebinju, a u srednjoj školi se sa roditeljima preselila u Beograd, gdje je završila srednju i medicinsku školu. Ono što su mediji ovih dana smislili jest tko je njezin brat, a on je Bojan Kisić, direktor velike farmaceutske tvrtke koja je nedavno dobila ugovor vrijedan čak 37 milijuna eura.

  Povrh svega, tijekom pandemije pobijedio je na natječaju vrijednom 3 milijuna eura za brigu o zdravstvenom sektoru u Srbiji. Odmah su se zapitali, tko je progurao njegovu ponudu za prolazak, od desetak drugih? Nela Kuburović je njegova supruga, inače ministrica pravosuđa u Republici Srbiji. Inače, stariji je od svoje sestre Darije Kisić Tepalčević 3 godine.

  Od 2013. godine do danas, njegova je tvrtka potpisala preko 27 vrlo unosnih ugovora. NITES, ime njegove tvrtke, zaključio je 3 unosna ugovora s Ministarstvom zdravstva Republike Srbije od početka pandemije virusa korone. Vaša mišljenja o cijeloj ovoj priči?

  LEAVE A REPLY