VUČIĆ PLAČE KO GODINA! “Sve se nadam da nije tačno, ALI na žalost, IPAK JESTE… TUGA”

0
2475

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić definitivno je predsjednik koji je do sada učinio najviše za svoju zemlju. U vrijeme pavidemije covid 19, tiu je pokazao petlju i za njega je sigurno bio najveći test. Svojim aktima i potezima kupio je građane Srbije, koji su mu sve to vratili na izborima u srpnju, kada je za njega glasalo preko 2 milijuna ljudi iz Srbije.

Taj potez sa 100 eura za svakog punoljetnog stanovnika Srbije bio je ispravan potez koji mu je donio puno političkih bodova. Nakon toga, tijekom ekonomske krize koja vlada u cijelom svijetu, Vučić je proglasio povećanje BDP-a u ovoj zemlji, pa je obećao povećanje minimalne mirovine u ovoj zemlji, kao i minimalne plaće, a sve će krenuti od 1. siječnja 2021. godine. Pomagao je i tvrtkama koje se nisu gasile tijekom izvanredne situacije u ovoj zemlji, pa se može reći da uvijek ima ispravne poteze iz rukava, Aleksandar Vučić.

Ono što je također vrlo važno jest da snažno skriva svoje osjećaje i privatni život. Njegova supruga Tamara Vučić kaže da ne dopušta paparazzima i novinarima da se kreću oko njegove zgrade i kuće njegovih roditelja. Također vrlo rijetko možemo vidjeti njegovu djecu u medijima, osim kada su s njim u svečanom posjetu nekoj zemlji.

Jutros je, nažalost, na svom Instagram profilu objavio “budućnost Srbije”, kada je napisao da je preminuo mitropolit Crne Gore Amfilohije. Svi su se nadali da to nije istina, ali informacija da se jutros u 08:20 preselio na drugi svijet bila je provjerena.

LEAVE A REPLY