U braku više od 30 godina, borili se za potomstvo, a sad IMAJU SINA: EVO kako izgleda naslednik Bilje i Ace!

0
985

Iako je pozornica puna skandala, skandala, raznih tračeva i neprijateljstava, ali i razvoda, još uvijek ima onih koji nisu toliko opterećeni tim stvarima, ljudi mirnije naravi i koji desetljećima uživaju u skladnim brakovima.

To je gotovo nemoguće, pogotovo kada se radi o ljudima iste profesije, poput pjevača ili glumaca, a takvi se brakovi u početku raspadaju jer su supružnici uvijek na različitim stranama zbog svirki ili zato što je među njima previše ljubomore, bilo zbog čestog izbivanja ili čak zato što je jedno poznatije od drugog.

Razloga je, naravno, pregršt, ali ima i onih kojima to ne smeta. Naime, Aleksandar Aca Ilić i Biljana Jevtić pravi su primjer skladnog braka koji traje više od trideset godina. Oboje priznaju da je bilo svega, i dobrih i loših dana, kao u bilo kojoj vezi, ali i sada su jači nego ikad. Nedavno su proslavili godišnjicu braka, 30., i odlučili su podijeliti nekoliko fotografija s tog događaja. Međutim, svima je bilo zanimljivo vidjeti svog nasljednika Johna. Biljana je samo dodala da su joj Ivan i Aca najveća sreća.

Godišnjicu su odlučili provesti u najužem krugu obitelji i par prijatelja, a njihovu glazbu organizirao je prijatelj Stjepan Radovanović, koji je također zaslužan za njihovu vezu. Naime, njih dvoje su i dalje više nego sretni i kažu da im nije palo na pamet razvesti se, čak ni kad se posvađaju ili su ljuti jedno na drugo. Jednostavno, to je to između njih.

LEAVE A REPLY