Ovo je Kristijanova kćerka, kao zmija noge je krije – sad se zna radi čega, evo na šta liči dijete

0
5051

Kristijan Golubović jedan je od glavnih momaka na beogradskom asfaltu, koji je uspio preživjeti sve one godine kada su 90-ih kriminalci padali poput muha bez glave. Međusobni mafijaški rat ostavio je veliki trag na određene organizacije, a oni koji su uspjeli preživjeti pali su u akciji kodnog naziva “sablja”, koja je zasigurno zgazila dobro poznati zemunski klan do temelja.

U tim ključnim akcijama Kristijan Golubović uvijek se uspijevao izvući iz kaosa koji je tada vladao na beogradskim ulicama. Imao je i sreće u nesreći, jer je bio u zatvoru svaki put kad su se izvodile velike policijske racije, kao i kriminalni obračuni na ulicama Beograda. Sad kad je pušten iz zatvora, odlučio se posvetiti legalnom poslu, pa je u Zadrugu ušao s ogromnom svotom novca, a nagađa se da je riječ o oko 350.000 eura.

Najnovije su informacije da je na obnovu stana koji je kupio u Kraljevu potrošio čak 30.000 eura jer se želio distancirati od gužve i Beograda. Kristijan Golubović prije nekoliko dana morao se na sudu suočiti sa Stanijom Dobrojević, jer ga je tužila za prijetnje koje je uputio u Zadruzi pred TV kamerama i svim članovima obitelji.

LEAVE A REPLY