Nova poslanica napravila haos u skupštini – izašla za govornicu, DAČIĆ se uhvatio za glavu, a u skupštini nastao muk (video)

0
1074

Da će to biti vrlo zanimljivi mandati, moglo bi se reći čim smo čuli koji je glavni saziv Vlade i Skupštine u Srbiji i da je započelo veselo, pogotovo kad je Palma prvog dana Skupštine održala govor podrške Ivici Dačiću osebujan način. Naime, o Dačiću je rekao sve najbolje, da je Ivica pravi čovjek za politiku, ali tada je spomenuo i njegovu predanost. Naime, rekao je da su Dačića morali prisiliti da si kupi odijelo te da je imao samo par pari hlača, od kojih je jedna bila električna, s džepovima za odvijače.

To je nasmijalo sve zastupnike u skupštini, ali to nije sve. Da tamo neće biti dosadno, potvrdila je mlada saborska zastupnica Jelena Mihajlović, koja se pridružila Skupštini. Naime, željela je svoje prvo izlaganje u Skupštini odraditi na maštovit i neobičan način i definitivno je uspjela, jer će je svi dugo pamtiti. Naime, kad je Jelena tek izašla na pobjedničko postolje, nitko nije očekivao kako će ona završiti svoje izlaganje.

U jednom je trenutku rekla samo: “Ići ću izvan formalnih okvira zbog nekoliko stihova iz pjesme napisane 1981. godine. U pjesmi se spominju i teme o kojima se danas razgovara “, a Dačić je upozorio da joj vrijeme ističe, ali ipak joj je dopustio da učini ono što je zacrtala.

Jelena je zatim krenula u rep pjesme:

A video zapis poslušajte OVDJE

LEAVE A REPLY