Ne čudi nas što je ne pokazuje u javnosti – SNEŽANA pored sestre smiješno izgleda, kad vidite kako izgleda, neće vam biti dobro

  0
  2243

  Snežana Đurišić jedna je od najvećih dama na estradi, žena koja je proteklih desetljeća imala sjajnu karijeru i jedna je od najcjenjenijih pjevačica na estradi. Također je Grandova desna ruka u glazbenom natjecanju “Zvezda Granda”, s obzirom na to da je već godinama u produkcijskom timu Zvezde Granda zajedno sa Sašom Popovićem i zajedno odlučuju kada će ih pustiti, odnosno preuzeti na sebe. Snežana je sada dio žirija i svoje kandidate za natjecanje bira za mentora, a sigurno je da od nje mogu puno naučiti, posebno o tome kako godinama ostati relevantni na glazbenoj sceni.

  Iako o njoj znamo puno iz domene privatnog života, malo je ljudi zapravo znalo da Snežana ima sestru. Naime, njezina sestra Mira rijetko se pojavljuje u javnosti, jednostavno nije tip osobe koja voli biti pod svjetlima javne scene, ali medijski timovi su ih ipak uhvatili kad su Snežana i Mira jednom otišle u restoran u Beograd na druženje.

  Mnogi su bili iznenađeni njezinom tadašnjom pojavom, s obzirom na to da je njezina sestra bila lijepa i izgledala vrlo slično. Snežana je objavila sliku s njom na društvenim mrežama, a komentari su jednostavno dolazili. Svi su pohvalili izgled njezine sestre Mire i bili oduševljeni njome.

  Iako Snežana ne govori puno o svojoj obitelji, jednom je prilikom otkrila da je jako bliska sa sestrom te da zapravo osim izgleda imaju i puno zajedničkih osobina. Inače, Snežana ima i kćer koja s obitelji živi u Americi, a u Srbiji ih rijetko viđamo.

  LEAVE A REPLY