Marko otkrio užasne tajne porodice KULIĆ – napastvovao je, to su krili jer je malo mjesto – potpuni haos nastao

  0
  795

  O obitelji Kulić pisalo se i pričalo se mjesecima, otkako je Miljana Kulić postala jedna od najpoznatijih reality zvijezda na ovim prostorima. Naime, do sada je bila u nekoliko reality showova, a ljudi su je voljeli kao ludu, mladu djevojku koja je uvijek pravila show i nasmijala sve oko sebe. No, Miljana je često znala ulaziti u sukobe s ostalim sudionicima reality showova, pogotovo otkako je u taj program ušla njezina majka Marija Kulić. Njih se dvoje često znaju svađati, a u posljednje vrijeme to je ponajviše zbog Miljanine veze sa Zolom.

  No, jedna svađa koja se dogodila prije nekoliko dana bila je poprilično šokantna, iako nije došlo do fizičkog obračuna Marka Đedovića i Marije Kulić, u koji je bila umiješana Miljana, koja je na kraju pozlila i pala u nesvijest. Naime, nastavak te priče bio je između Marka Đedovića i Kristijana Golubovića, kada mu je Marko rekao sve što zna o Miljaninoj obitelji, a posebno o njezinu ocu, zbog kojeg se posvađao s Marijom. Naime, ispričao je priču koju zna od Klare Jankuloske, Miljanine bivše dadilje, koja je vrlo dirljiva.

  Đedović je, naime, Goluboviću rekao da poznaje Klaru i da mu je ona osobno rekla da je Kulić napao sestru njene prijateljice, te da je to cijeli život bilo skriveno jer je to bilo malo mjesto, pa ih je bilo sram. Klara mu je rekla da Siniša nikad nije bio priseban, te da su svi uvijek kao javnu tajnu govorili da je šetao po njihovom mjestu i “štipao”.

  LEAVE A REPLY