Kolinda NAŠLA NOVI POSAO! Hrvati u NEVERICI, pa kud baš OVO DA RADI?! Tek da čujete KOLIKA JOJ JE PLATA!

  0
  3439

  Kolinda Grabar Kitarović donedavno je bila jedna od najpoznatijih predsjednica u cijelom svijetu. Uvijek se imala vrlo dobrih medijskih nastupa, mediji su je definitivno voljeli, a ponekad je znala da pretjeruje. Po čemu je bila i vrlo poznata bio je njezin originalni stajling, a žene su uvijek voljele komentirati njezine nove modne detalje.

  Na nedavnim predsjedničkim izborima najveći konkurent joj je bio Zoran Milanović, koji je tijesno pobijedio i tako postao novi predsjednik Hrvatske. Odmah se povukla sa čitave balkanske scene i sa suprugom otišla na vrlo dugi odmor. Svi su se pitali što se zapravo događa s Kolindom Grabar Kitarović, a sad je jedna vijest odjeknula poput hrpe u cijeloj regiji.

  Naime, postala je predsjednica Hrvatskog olimpijskog odbora na čelu s gospodinom Zlatkom Matešom. Na toj je poziciji bio dugi niz godina, a budući da je on prekršio dobnu granicu od 65 godina za obnašanje te dužnosti, morao je dati ostavku pa je najavio kandidaturu za novog predsjednika na ovoj funkciji.

  Vjerovali ili ne, dnevna će joj plaća biti oko 900 dolara, a uz sve moguće parametre doseći će 160.000 dolara godišnje, što nije mala plaća. Iznad svega, to je puno veća plaća od one koju je imala dok je bila predsjednica Republike Hrvatske. Vaše mišljenje o Kolindi Grabar Kitarović?

  LEAVE A REPLY