Bosanac svoju ženu krije kao zmija noge, evo kako izgleda – njena slika objavljena, jasno je sve

0
3508

Danas govorimo malo o Grand Starsu, koji su zasigurno najgledanije glazbeno natjecanje na ovom području. Ljudi vole sjediti subotom navečer i navijati za svoje favorite, ali i smijati se žiriju koji iz tjedna u tjedan pruža sve više zabave svima koji ga gledaju. Marija Šerifović, Jelena Karleuša, pa treba li vam bolja pozivnica od ove?

Jedan od najkonstantnijih članova žirija je Dragan Stojković Bosanac, koji je uz Zvezde Granda od samog početka, a Saša Popović ga definitivno obožava. Čovjek kojem je glazba u malom prstu, a sa svojom harmonikom svirao je na gotovo svim albumima izvrsnih pjevača širom bivše Jugoslavije. A sada zna kako ići na određene fešte i zaraditi jako dobar novac nastupajući na vjenčanjima i feštama.

Međutim, ono što balkanska javnost vrlo malo zna je privatni život Dragana Stojkovića Bosanca. Nitko ne zna kako izgleda njegova supruga, koju neprestano spominje kao osobu koja mu je najveći oslonac u cijelom životu. On i supruga Dunja, vjerovali ili ne, u braku su 43 godine, imaju sina Aleksandra i kćer Aleksandru.

https://www.instagram.com/p/BfJT6aDACcJ/?utm_source=ig_embed

LEAVE A REPLY