U javnosti prvi put poslije rođenja sina – snimljena partnerka Ane Brnabić – pojela joj kosti, pola je nema (foto)

  0
  640

  Ana Brnabić sazvala je novu vladu prije nekoliko dana, a u parlamentu je čak 11 žena, što je najveći postotak žena od neovisnosti Srbije do danas. Aleksandar Vučić je sve stvari prepustio Ani Brnabić, jer očito dobro radi što se tiče same Srbije. Upravo je iz tog razloga Vlada Srbije odobrila obnovu vile koja je pripadala Jovanki Broz u koju će se Ana Brnabić i njezina obitelj sada useliti.

  Ono što posebno ljuti cjelokupnu javnost u Srbiji je što cjelokupna obnova dolazi iz državnog proračuna, odnosno iz novca poreznih obveznika, odnosno samih ljudi koji su ionako u vrlo gadnoj ekonomskoj situaciji. Uzmemo li u obzir da je cijela vila u vrlo lošem i zapuštenom stanju, njezina bi obnova mogla koštati puno novca.

  Ana Brnabić već godinu dana živi sa svojim partnerom, a dobili su i sina Igora kojeg su dobili umjetnom oplodnjom. Još to nije pokazala javnosti, a njezina partnerica Milica brine se o dječaku, kao i o njihovim roditeljima, kada je prisiljena raditi jer je on po zanimanju liječnik.

  Naime, njih dvoje se jako dugo nisu pojavili zajedno u javnosti. Posljednji su put bili prije 3 mjeseca, kada su bili na promociji filma. Sada se Milica Đurđić pojavila na imenovanju nove Vlade, kada je bila u dugoj crnoj haljini, a kao i svi drugi, nosila je zaštitnu masku. Može se reći da je jako smršavjela.

  LEAVE A REPLY