NAJPOZNATIJA “LOTO” DEVOJKA u braku sa njim: Kad vidite kako izgleda, neće vam biti dobro, ali kad čujete koliko je težak, sve će vam BITI JASNO

0
1419

Vjerojatno svi već znaju sve o njoj, odnosno sve što iznosi u javnost, a to je puno, pa su je oni koji su uspjeli vidjeti njezine privatne snimke na internetu, mogli vidjeti doslovno u svim izdanjima, htjeli to ili Ne. Suzana je oduvijek smatrana jednom od najvećih ljepotica na ovom području, a kako godine prolaze, ona postaje sve ljepša, pa je mnogi uspoređuju s vinom – što je starija, to je bolja. Starije generacije je najbolje pamte kao Lotto djevojku, no čak su je i malo novije generacije imale priliku vidjeti u Grandovim izdanjima, gdje je bila voditeljica zajedno s kolegicom Draganom Katić.

Suzana se okušala i u pjevačkoj karijeri, pa je objavila nekoliko pjesama, od kojih su neke bile uspješnije, ali vidjela je i da to nije slučaj, pa se vratila starom pozivu kao voditeljica. Što se tiče njezinog privatnog života, ona je godinama u sretnoj vezi, a posljednjih nekoliko godina u braku je sa Simeonom Ocomokosom, poznatim poslovnim čovjekom i milijunašem. Njih dvije sjajno rade na relaciji Srbija – Grčka, s obzirom na to da se Suzana nikad nije uspjela odlučiti preseliti tamo.

Kako kaže, njih dvoje si potpuno vjeruju i nemaju što provjeriti, pogotovo jer su već u godinama kada su oboje zreli i sve su prošli, pa više ne žele igre ni varanje. Budući da vlada ova pandemija, mjesecima se nisu mogli vidjeti, a Snežana je priznala da joj je bilo jako teško.

LEAVE A REPLY