HITNA OPERACIJA: CELA ESTRADA NA NOGAMA, krila je OVO od svih, a sad je glave koštalo – sama sebi ugrozila život

0
6551

Milica Todorović i dalje je za mnoge ona simpatična mlada djevojka koju su svi voljeli i obožavali u Zvezdi Granda, a koliko su je svi voljeli govori činjenica da je Milica te sezone na kraju bila pobjednica Zvezde Granda. Oduvijek je privlačila pažnju, ali ne samo zbog izgleda, već i zbog karizme i vedre naravi, pa je uvijek znala nasmijati mnoge ljude oko sebe.

Uz to, publika Milicu posebno voli jer je uvijek bila prirodna i bez ikakvih korekcija na licu, što je mnoge oduševilo. Milica je oduvijek voljela biti prirodna i nikad nije bila spremna odlučivati ​​o estetskim promjenama, a i sama je tijekom intervjua priznala da se jako boji noža i svega i da želi da je nikad ne ocjenjuju na toj opciji. Međutim, sila okolnosti natjerala ju je da se zbog nosa okrene kirurgu. Naime, kako je rekla, cilj njezine intervencije nije bio iz estetskih, već iz zdravstvenih razloga. Stvorila je problem s nosom jer je osam godina kapala pet do šest puta dnevno, a na kraju je stvorila kaos u nosnim šupljinama, do te mjere da je morala na operaciju.

Naime, rekla je da je tražila od liječnika da joj ostavi oblik nosa, jer ga ne želi dirati, niti bilo što drugo. Kad su je novinari nazvali da dobije komentar, našalila se s njima i rekla im kako je zapravo stavila silikone, a tek onda ispričala pravu priču o svemu.

LEAVE A REPLY