Cecina nasljednica Anastasija Ražnatović se skinula – svi dole gledaju, kako je niej sramota (foto)

0
1761

Anastasija Ražnatović djevojčica je koja je rođena pod sretnom zvijezdom, jer je poput svog brata Veljke dijete super poznatih roditelja Željka Ražnatovića Arkana i Cece Ražnatović. Tako joj od početka života apsolutno ništa nije nedostajalo u životu. Oboje su imali lijepo djetinjstvo, a Ceca je pokušala ne nedostajati ocu koji je ubijen u atentatu 2000. godine u beogradskom hotelu Intercontinental.

Za razliku od brata Veljka, odlučila je krenuti majčinim stopama i uzeti mikrofon u ruke. Na sceni joj ide jako dobro, samo što se za razliku od majke ne bavi narodnom glazbom, već pop rnb glazbom. Jedna je od rijetkih pjevačica na našoj sceni koja ima više od milijun sljedbenika, pa tako i s te strane zarađuje vrlo lijep novac.

Poput Veljke, i Anastazija se polako odvaja od majke, a vrlo je dugo u vezi s poznatim novosadskim poduzetnikom Đorđem Rajlovićem, kojeg ustrajno skriva od očiju javnosti. Sad se preselila k njemu u Novi Sad i tamo je otkako je započela cijela situacija s covidom 19. Svi čekaju da zakorači na ludi kamen, a budući da su cijelo ljeto proveli zajedno na Cipru, svi vjeruju da će se to i dogoditi brzo.

Što se tiče njezinog stajlinga, uvijek mora biti tip-top. jer se to od nje uvijek očekuje, međutim, svi se sjećaju kako se odijevala na bratovom vjenčanju, ali i posljednji put kad je bila s majkom na vjenčanju u blizini Rima gdje je imala detalje o tigrama.

LEAVE A REPLY