95% ispitanika ne može da reši OVU zagonetku: AKO PRONAĐETE SKRIVENO LICE na slici, vi ste GENIJE

0
1148

S obzirom na to da vaše zagonetke idu izvrsno i da volite rješavati takve probleme, danas smo vas odlučili razveseliti drugom zagonetkom kako bismo vam malo pokrenuli mozak. Naime, takvi su testovi mnogima vrlo zanimljivi, pogotovo jer iako vam se čine laganima i kao da su samo zabavni, ovi su testovi zapravo puno važniji i korisniji nego što mislite. Naime, u psihologiji se slični testovi koriste za procjenu sposobnosti i vještina, ali i za procjenu karakteristika ličnosti, ovisno o vrsti testa.

Test koji vam danas donosimo služi vam za zabavu, ali je također vrlo važna karika u vašoj vizualnoj inteligenciji. Naime, uz pomoć takvih stvari vrlo lako možete “istrenirati” mozak i poboljšati svoje vještine i sposobnosti na vrlo jednostavan način. Naime, sve što trebate je pogledati ovu sliku i saznati gdje je skriveno lice na slici. Iako se čini prilično jednostavnim zadatkom, zasigurno nije, jer ovdje morate točno pregledati cijelu sliku i među svim detaljima pronaći one koji predstavljaju lice. Doduše, zadatak nije lak, ali trebate se koncentrirati, a također, ne smijete izgubiti živce dok gledate.

Ovo je zapravo vrlo zanimljiv psihološki fenomen, pa ionako možete testirati koliko imate strpljenja za stvari. Naime, kada većina nas detaljno izvrši neki zadatak, nakon nekog vremena iznerviramo se kad vidimo da nam iz nekog razloga ne ide. To je problematično čisto zato što kad se živciramo, gubimo fokus zbog važnih stvari i tek tada ne možemo pronaći ono što nam treba. Jeste li uspjeli pronaći lice?

LEAVE A REPLY