ŠOK! SUTKINJA SADA TUŽI NOVAKA ĐOKOVIĆA? EVO KOLIKO MU NOVCA TRAŽI: Svi se zaprepaste KAD ČUJU CIFRU

0
3514

Ovaj scenarij je daleko od nezamislivog u SAD-u …

Novak Đoković prolazi kroz teške trenutke u karijeri, ali i životu. Diskvalifikacija s US Opena šokirala je Srbiju, svijet tenisa i svijet sporta općenito.

Ipak, Novak je najbolji na svijetu i vratit će se na teren u ekspresnom razdoblju, no slučajna zvijezda svjetskog tenisa ove godine ima “životne šanse”. Nije baš časno, ali novac je novac, kako kažu u SAD-u.

Nakon eliminacije Đokovića s US Opena, sutkinja Laura Clark postala je jedna od najpoznatijih sutkinja na svijetu, ne samo u tenisu, već i puno šire.

Sad će imati priliku obogatiti se uz popularnost.

Evo o čemu se radi.

Naime, prema dobro upućenim stručnjacima za situaciju u Americi, posebno njihov pravni sustav, lako se može dogoditi da Laura Clark tuži Novaka zbog pretrpljenog straha i traži veliku odštetu, prenosi “mondo.rs”.

Dodamo li tome činjenicu da je Novak izjavio da se ispričava linijskom sucu zbog pretrpljenog stresa (automatski je priznao zločin), ovaj Amerikanac mogao bi vrlo lako i jednostavno zaraditi ogroman novac, prenosi “mondo.rs”.

Česte tužbe i suđenja omiljena su “stranka” u američkom pravosudnom sustavu, pa ova priča uopće nije daleko od nerealne.

LEAVE A REPLY