Sad će tek nastatio HAOS: Oglasio se Nadalov stric, njegove riječi odzvanjaju SVETOM: Gledao sam snimak više puta…

  0
  5706

  Iako je prošlo nekoliko dana od kobnog događaja nakon kojeg je Novak Đoković diskvalificiran s US Opena, prašina se još nije slegla, a sam turnir više nije u prvom planu, iako je nastavljen, ali reakcije na Novakov potez zbog kojeg je izbačen s turnira. . Podsjećamo, Đoković je izbačen s US Opena jer je slučajno loptom u vrat udario linijsku sutkinju Lauru Clark, a ona je potom pala na tlo jer nije mogla doći do daha, te joj je ukazana liječnička pomoć.

  Nakon toga suci su donijeli odluku da Novaka diskvalificiraju, ali i da mu oduzmu bodove i novac koji je zaradio na tom turniru, što je izazvalo veliku buru u javnosti, ne samo u Srbiji već i u cijelom svijetu. Ova je odluka potaknula mnoge poznate osobe da je javno komentiraju, od teniskih zvijezda do voditelja i ostalih. Iako je većina njih smatrala da je ova odluka ispravna, još uvijek ima ljudi koji smatraju da je ovo bila predrasna odluka, a također smatraju da pravila nisu ista za sve, te da je ovo bio samo još jedan napad na Đokovića osobno.

  Čak je i stric Rafaela Nadala koji piše kolumnu za španjolski medij govorio o ovom slučaju. Iznenadio je sve kad se priklonio prvom reketu svijeta Novaku Đokoviću. Toni Nadal izjavio je da je situaciju detaljno ispitao iz svih kutova, te rekao da ima dojam da je to samo peh, te da se vidi da njegov udarac nije bio namjeran i da nije ništa strašno. Ovako nešto je iznenadilo s obzirom na to da je Tony inače jedan od Novakovih velikih kritičara.

  LEAVE A REPLY